Personeel om te zoenen in de horeca

17 juli 2017
kus personeel horeca

Ondernemen Met Personeel organiseert samen met ondernemersplatform Sprout op 29 augustus een ronde tafel discussie voor horeca-ondernemers over de zoektocht naar goed personeel.

kus personeel horeca

Kun jij de pieken en dalen in je bezetting flexibel en kosten-efficiënt opvangen met kwalitatief goede mensen? Hoe vind je goed en betaalbaar personeel?

We bespreken de oorzaken, inventariseren de pijnpunten en oplossingen. Dat doen we onder het genot van een hapje en een drankje bij een collega horeca-ondernemer in Amsterdam.

Doe mee

  • Spar met collega’s over de kwesties die er echt toe doen
  • Onder bezielende leiding van Sprout hoofdredacteur Remy Ludo Gieling
  • Ontvang concrete tips van experts over slim ondernemen met personeel
  • Profileer jezelf op Sprout.nl en OndernemenMetPersoneel.nl

Als dank voor je bijdrage word je geïnterviewd voor Sprout.nl en OndernemenMetPersoneel.nl.

Vind je het leuk om aan te schuiven? Meld je dan vandaag nog aan bij Marloes van As. Stuur een e-mail naar marloes@mtmediagroep.nl

Alvast noteren:

Wat: Rondetafel Personeel om te zoenen in de horeca
Wanneer: 29 augustus, 10.00 - 11.30 uur
Waar: Restaurant Mantoe, Amsterdam

Horeca personeel zoeken 

17 juli 2017
Je kunt alleen reageren als je cookies niet hebt geweigerd. Op deze pagina lees je meer over cookies. Zet cookies aan.

Elke week een update

Wil je nieuws, tips, handige informatie en inspiratie van ons ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief Ondernemen Met Personeel. Je ontvangt de nieuwsbrief daarna elke week gratis in je mailbox.

Ben jij klaar voor (meer) personeel?

X

Vul de checklist in en je weet het binnen enkele minuten.

Start

Je ontvangt na afloop een persoonlijk rapport met tips.