Over ons

Ondernemen Met Personeel is een initiatief van De Goudse Verzekeringen. Het is dé startplek voor alle ondernemers die willen groeien met personeel. De website geeft praktische informatie, nieuws en inspirerende ondernemersverhalen.

Over Ondernemen met personeel

Op Ondernemen met personeel vind je artikelen over alle facetten van het ondernemen met personeel, zoals het aannemen van werknemers, het houden van een functioneringsgesprekken, zieke werknemers begeleiden, wet- en regelgeving, contracten, verlofvormen, risico's van personeel in dienst en verzekeren. De website geeft praktische informatie, nieuws en inspirerende ondernemersverhalen.

Ben jij klaar voor (meer) personeel? Doe de online test! Meer tips en tools?

Ondernemen met personeel wordt samengesteld door een team van experts die altijd op de hoogte zijn van de nieuwste relevante informatie voor ondernemers. Van wetswijzigingen tot aan tips: dankzij de experts van Ondernemen met personeel ben jij altijd goed geïnformeerd en mis je niks. 

Over ons Ondernemen met personeel

Over De Goudse Verzekeringen

De Goudse helpt bedrijven, ondernemingen en particulieren met het omgaan met risico’s. Dat doen wij door, samen met adviseurs, actief inzicht en advies te geven in risico’s en door (verzekerings)oplossingen te bieden voor het beperken van deze risico’s.

Onze primaire focus ligt daarbij op bedrijven en ondernemers. Onze ambitie is om de beste ondernemersverzekeraar van Nederland te zijn.

Contact­gegevens

De Goudse Verzekeringen
Postbus 9
2800 MA Gouda
www.goudse.nl

Persoonlijk advies

Wil je persoonlijk advies over personeels­verzekeringen? De Goudse werkt samen met een groot aantal onafhankelijke verzekerings­adviseurs door het hele land. Zij kunnen je situatie deskundig beoordelen en samen met jou de beste oplossing samenstellen.

Contentpartner

MT MediaGroep
Pieter Braaijweg 207-1
1114 AJ Amsterdam
www.mtmediagroep.nl    
T (020) 262 0700

Team Ondernemen met personeel

Hoofdredacteur
Raphael Klees

Strategie, projectmanagement en marketing
José van den Haak
Marloes van As
Chip Koele
Andres van der Boor

Redactie
Jelle Bos
Job Jansen
redactie@ondernemenmetpersoneel.nl

Techniek

Steven Heijtel
OrangeValley
www.OrangeValley.nl 
T 030 8200 200

Persoons­gegevens

Ondernemen Met Personeel neemt jouw privacy heel serieus. Als jij persoonlijke informatie aan ons doorgeeft, gaan wij daar vertrouwelijk mee om.

Als je vragen hebt over ons privacy statement, dan kan dat via:

MT MediaGroep
T.a.v. Afdeling Privacy
Pieter Braaijweg 207-1
1114 AJ Amsterdam

T (020) 262 0700
M privacy@ondernemenmetpersoneel.nl