Gratis whitepapers voor ondernemers met personeel

Ondernemen met personeel vraagt om overzicht. Alleen dan kun je de juiste keuzes maken en je team succesvol aansturen. Hoe krijg je dat overzicht? Download deze gratis whitepapers of test jezelf en ontdek binnen enkele minuten in hoeverre jij klaar bent voor (meer) personeel.

kosten werknemers

Whitepaper: Wat kost personeel?

Goed personeel is kostbaar voor jou als ondernemer. Het is misschien wel de belangrijkste investering die je zult doen. Met een goed team van gemotiveerde werknemers kun je je bedrijf laten groeien. Hoeveel waarde hecht jij aan je werknemers?
checklist meer werknemers

Test jezelf: Ben jij klaar voor (meer) personeel?

Test jezelf en je bedrijf. Is alles geregeld voor het aannemen van een nieuwe werknemer? Voldoe je aan de wet- en regelgeving? Beheers je alle aspecten van goed werkgeverschap? Met deze checklist krijg je een helder beeld en nuttige tips ter verbetering.
personeel verzekeringen

Whitepaper: Welke verzekeringen heb ik nodig?

Ontdek in dit whitepaper hoe je onderneemt zonder zorgen, jezelf van inkomen verzekert, je bedrijf beschermt en je personeel meer zekerheid geeft. Inclusief een handige risico-checklist die je zelf kunt invullen.
kosten horeca werknemers

Whitepaper: Wat kost horeca­personeel?

De horeca is een unieke branche. Als horecawerkgever heb je te maken met specifieke kosten en uitgaven. Hoe krijg je dit goed in balans? Zorg dat je personeels­kosten in verhouding blijven met de prijs van gerechten en drankjes. Hoe? Lees dit whitepaper.
horeca personeel meer aannemen

Test jezelf: Ben jij klaar voor (meer) horeca­personeel?

Geschikte werknemers zijn lastig te vinden in de horeca. Met de juiste arbeidsvoorwaarden en aanpak kun je toch je slag slaan. Vul de horecachecklist in en je weet binnen enkele minuten hoe je ervoor staat.