Gratis whitepaper: wat kost personeel in de horeca?

Wat kost horecapersoneel precies?

Je krijgt met dit whitepaper:

  • alle­ horeca­personeels­kosten voor 2023 op een rij
  • tips om slim te besparen op personeels­kosten
  • inzicht in onnodige uitgaven

Vraag gratis aan

Selecteer wat je wilt ontvangen door vinkjes te plaatsen:

*Vul deze velden in om het whitepaper 'Wat kost horeca­personeel' te ontvangen.

Goed om te weten: wij doen niets geks met je gegevens en ze worden veilig opgeslagen. Wil je hier meer over weten? Lees dan ons privacystatement. Onderaan iedere e-mail kun je je eenvoudig afmelden.

Boek winst met goed horeca­personeel

Wat is een restaurant zonder een goede kok, vrolijke bediening en een nette gastheer of gastvrouw? Niet veel. Personeel is waarschijnlijk de belangrijkste investering voor je bedrijf. Met een goed team van gemotiveerde vakmensen kun je een horecazaak laten bruisen en structureel laten groeien. Dat brengt twee vragen met zich mee:

  1. Hoeveel waarde hecht jij aan je horecawerknemers?
  2. Welke personeels­kosten staan daar tegenover?

In dit whitepaper helpen we je de balans op te maken. Je krijgt een overzicht van personeels­kosten in de horeca en tips om slim te besparen op die kosten.

Prijskaartje horeca­personeel 2023

Een horecawerknemer kost je in eerste instantie geld. En dan hebben we het niet alleen over zijn eerste maandloon. Het is slim om alle kostenposten rondom horeca­personeel te kennen voordat je (meer) werknemers aanneemt.

In dit whitepaper vind je een opsomming van alle verplichte en aanvullende personeels­kosten in de horeca. Daarna wordt uitgelegd wat deze kosten precies omvatten. Op basis hiervan kun je zelf een goede inschatting maken van de exacte kosten per werknemer.

Gratis whitepaper: wat kost personeel in de horeca?