Gelukt!

Het whitepaper 'Wat zijn de kosten voor horeca­personeel' wordt nu verstuurd

Bewaar daarom deze e-mail goed of sla het whitepaper op. Zo kun je de informatie later nog eens nalezen.

Grip krijgen op je personeels­kosten is niet eenvoudig. Daarom sturen we je de komende drie weken nog extra tips per e-mail. Hiermee kun je de lessen uit het whitepaper in praktijk brengen.

Ontvang je de PDF niet? Check dan je spamfolder

Mailprogramma's plaatsen bevestigingsmails regelmatig in een 'Overige' tabblad. Gmail plaatst ze standaard in 'Reclame'.

 

Binnen vijf minuten ontvang je een e-mail met daarin de link om het whitepaper te downloaden. Vind je de e-mail na vijf minuten niet in je inbox? Kijk dan even in je spamfolder.

Heb je advies of een offerte nodig?

Loop geen onnodig risico met personeel. Neem contact op met een onafhankelijke adviseur bij jou in de buurt. Een verzekerings­adviseur helpt je om personeels­risico’s af te dekken. Dat kan bijvoorbeeld door hulp te bieden bij verzekeren, maar soms ook met advies om risico’s te voorkomen of te beperken.

Vraag gratis een offerte en advies

Veel leesplezier,
Redactie Ondernemen Met Personeel

PS: Volg ons ook op LinkedIn, Twitter en YouTube.