Whitepapers & Checklists

Ondernemen met personeel vraagt om overzicht. Alleen dan kun je de juiste keuzes maken en je team succesvol aansturen. Hoe krijg je dat overzicht?

  • Download hieronder gratis whitepapers voor ondernemers. Met deze kennisdocumenten in pdf-formaat krijg je een vollediger beeld van goed werkgeverschap. Ze bevatten praktische tips van experts en mede-ondernemers.
  • Je vindt hier ook enkele checklists voor beginnende en gevorderde werkgevers. Dit zijn vragenlijsten die je aan het denken zetten, met als resultaat een persoonlijk rapport met aanbevelingen om je bedrijfsvoering te verbeteren.
whitepapers voor personeel

Wat kost personeel?

Goed personeel is kostbaar voor jou als ondernemer. Het is misschien wel de belangrijkste investering die je zult doen. Met een goed team van gemotiveerde werknemers kun je je bedrijf laten groeien. Hoeveel waarde hecht jij aan je werknemers?

Lees verder

Welke verzekeringen heb ik nodig als MKB-ondernemer?

Ontdek in dit whitepaper hoe je onderneemt zonder zorgen, jezelf van inkomen verzekert, je bedrijf beschermt en je personeel meer zekerheid geeft. Inclusief een handige risico-checklist die je zelf kunt invullen.

Lees verder
whitepaper horeca ondernemers

Wat kost horecapersoneel?

De horeca is een unieke branche. Als horecawerkgever heb je te maken met specifieke kosten en uitgaven. Hoe krijg je dit goed in balans? Zorg dat je personeelskosten in verhouding blijven met de prijs van gerechten en drankjes. Hoe? Lees dit whitepaper.

Lees verder

Ben jij klaar voor (meer) personeel?

Test jezelf en je bedrijf. Is alles geregeld voor het aannemen van een nieuwe werknemer? Voldoe je aan de wet- en regelgeving? Beheers je alle aspecten van goed werkgeverschap? Met deze checklist krijg je een helder beeld en nuttige tips ter verbetering.

Lees verder

Ben jij klaar voor (meer) horecapersoneel?

Geschikte werknemers zijn lastig te vinden in de horeca. Met de juiste arbeidsvoorwaarden en aanpak kun je toch je slag slaan. Vul de horecachecklist in en je weet binnen enkele minuten hoe je ervoor staat.

Lees verder

Elke week een update

Wil je nieuws, tips, handige informatie en inspiratie van ons ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief Ondernemen Met Personeel. Je ontvangt de nieuwsbrief daarna elke week gratis in je mailbox.

 

Ik wil graag gratis tips

* Je hoeft alleen maar je mailadres in te vullen

Ben jij klaar voor (meer) personeel?

X
klaar voor meer personeel

Vul de checklist in en je weet het binnen enkele minuten.

Start

Je ontvangt na afloop een persoonlijk rapport met tips.