Expert: Petra Venekamp

Petra Venekamp Horeca Personeel

Petra Venekamp van ConcreetAdvies ondersteunt en adviseert horecaondernemers in hun bedrijfsvoering, zo breed als de bedrijfsvoering in de horeca ook kan zijn, met als specialisatie wet- en regelgeving. Petra werkt sinds jaar en dag in de gastvrijheidsector. Zodoende kent zij de internationale hotellerie en nationale horecabranche van binnen en buiten en heeft ze veel praktijkervaring met het omgaan met medewerkers. Ook is zij auteur van een aantal horecaboekjes.

Hoe kom je nu nog aan medewerkers in de horeca?

17 juli 2018

In de horeca is het een hele kunst om medewerkers te vinden en te houden. Vergroot je aantrekkingskracht door slimmer te werven en samen te werken met andere horeca-ondernemers. Zo doe je dat. ...

Lees verder

Betrokken personeel in de horeca, 7 tips

07 mei 2018

Het behouden van medewerkers in de horeca heeft voor een groot gedeelte te maken met de betrokkenheid. Als een medewerker betrokken is bij de organisatie dan vertrekt hij niet zo snel voor 2 eur...

Lees verder

Hoe selecteer je personeel op gastvrijheid?

12 april 2018

Horecaondernemers vinden het steeds lastiger om medewerkers te vinden en zeker ervaren, gastvrije horecamedewerkers zijn zeldzaam. Dus hoor je veel ondernemers zeggen 'als ze maar gastvrij zijn,...

Lees verder

Overige Experts

Elke week een update

Wil je nieuws, tips, handige informatie en inspiratie van ons ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief Ondernemen Met Personeel. Je ontvangt de nieuwsbrief daarna elke week gratis in je mailbox.

 

Ik wil graag gratis tips

* Je hoeft alleen maar je mailadres in te vullen

Ben jij klaar voor (meer) personeel?

X
klaar voor meer personeel

Vul de checklist in en je weet het binnen enkele minuten.

Start

Je ontvangt na afloop een persoonlijk rapport met tips.