Wat zijn de kosten van personeel?

kosten personeel hoeveel

Krijg grip op je kosten en ga direct aan de slag met bespaartips.

Whitepaper personeelskosten
Whitepaper personeelskosten

Personeels­kosten, zo krijg je er grip op

481 Wat zijn nu de totale kosten van personeel? En hoe kun je slim besparen op personeels­kosten? Ondernemen Met Personeel geeft werkgevers een handig overzicht, inclusief praktische tips van ondernemers en experts.

Whitepaper: personeels­kosten op een rij voor 2022

In het whitepaper Wat zijn de kosten van personeel? worden alle verplichte en optionele kostenposten op een rij gezet. Hoe kun je nu slim omgaan met deze kosten? Hoe kun je werknemers motiveren, faciliteren en belonen zonder financieel gevaar te lopen? Dat lees je in dit gratis whitepaper (een downloadbare PDF) voor ondernemers met personeel.

Je krijgt met dit whitepaper:

  • een blik op de waarde van personeel
  • alle personeels­kosten op een rij
  • 5 tips om te besparen

Download whitepaper

Meest gelezen

Wat is het minimumloon in 2022?

250972 Hoe hoog is het minimumloon in 2022? Wat moet je betalen per leeftijd, per week, dag en uur? Bekijk een overzicht van de minimumlonen per 1 januari en 1 juli 2022.

Dit is het minimumloon 2023

209418 In 2023 is het minimumloon een stuk hoger. Na een stijging van ruim 10 procent op 1 januari gaat het minimumloon verder omhoog op 1 juli. Wat is het minimumloon in 2023?

Dit zijn de kosten van personeel

174582 Een werknemer kost meer dan zijn maandelijkse brutoloon. Als werkgever draag je namelijk verplichte bijdragen en reserveringen af.

Whitepapers en online tests