Video-serie: Groeien met personeel

27 april 2018
groeien met personeel video serie

Een goede strategie rondom personeel is cruciaal voor de groei van je bedrijf. Hoe doen andere groeiende bedrijven dat eigenlijk? Enthousiaste ondernemers aan het woord. Bekijk de video's.

groeien met personeel video serie

Welke rol speelt personeel bij de groei van een bedrijf? Wat zijn de valkuilen? Hoe groeit personeel met je mee? Ervaren groei-ondernemers delen hun ervaring. 

Ondernemers aan het woord in deze video-serie:

  • Jochum Jarigsma, Twona
  • Annette Wassenaar, Yellow Walnut
  • Theo Huijbreghts, Co-Creatie Buro
  • Floris Venneman, Bureauvijftig
  • Mark Kalse, DailyPay
  • Sjon Sluys, Sjonic

1. Eerste werknemer aannemen

Iemand moet de eerste zijn. Maar wie? Rondom het aannemen van je eerste werknemer kun je veel leren over groei. Tijdens de Sprout Challengernight vroegen we ondernemers naar hun ervaringen rondom het aannemen van personeel. Hoe spannend is het om die eerste persoon in dienst te nemen?

2. Beste personeelsbeslissing ooit

Op zoek naar het geheim van de smid. Door welke beslissing rond personeel werd extra groei mogelijk gemaakt? Drie ondernemers delen hun groeigeheim:

3. Risico's rondom personeel

En dan de valkuilen. Welke moet je omzeilen en welke moet je dichten om gezond te kunnen groeien met je bedrijf? Ondernemers aan het woord over de belangrijkste risico's èn de oplossingen.

Extra: Groeien met personeel in de horeca

En hoe kun je groeien in de horeca? Benut tips van twee ondernemers met een horecabedrijf. Wat is hun beste personeelsbeslissing ooit geweest? Wat zijn de belangrijkste risico's? En hoe belangrijk zijn verzekeringen in de horeca?

Jouw bedrijf is goud waard, voorkom uitglijders. Lees meer over de gevaren in de horeca, bouw, detailhandel, groothandel, zakelijke dienstverlening of persoonlijke dienstverlening en beperk je risico's.

Ga voor zekerheid

27 april 2018

Elke week een update

Wil je nieuws, tips, handige informatie en inspiratie van ons ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief Ondernemen Met Personeel. Je ontvangt de nieuwsbrief daarna elke week gratis in je mailbox.

 

Ik wil graag gratis tips

* Je hoeft alleen maar je mailadres in te vullen

Wat zijn de kosten van personeel?

X
Kosten van personeel

Krijg grip op je personeelskosten met dit gratis whitepaper.

Download

En ga direct aan de slag met slimme bespaartips.