Nationale Traploopweek
Nationale Traploopweek

Traplopen brengt je personeel in beweging

Als ondernemer met personeel heb je belang bij gezonde werknemers. Dat vraagt onder meer om voldoende lichaamsbeweging. Binnenkort gaan veel bedrijven hiermee aan de slag tijdens de Nationale Traploopweek.

Volgens het Diabetes Fonds beweegt bijna de helft van werkend Nederland onvoldoende. De organisatie wil daarom in samenwerking met het bedrijfsleven bewegen meer onder de aandacht brengen. Dat gebeurt onder meer door het organiseren van de Nationale Traploopweek. Dit moet zorgen voor gezonder personeel.

De Nationale Traploopweek vindt plaats tussen 29 september en 5 oktober. Tijdens deze week is het bedoeling dat werknemers iedere dag de trap nemen en de lift laten voor wat het is. Volgens het Diabetes Fonds breng je bewegen hiermee op een leuke en laagdrempelige manier onder de aandacht bij je werknemers.

Bedrijven kunnen zich gratis aanmelden via de website van de Nationale Traploopweek. Ze zullen dan diverse communicatiemiddelen ontvangen ter ondersteuning van de Nationale Traploopweek. Met posters kunnen zij hun trappenhuis bijvoorbeeld beter zichtbaar maken bij hun personeel.

Bron: Diabetes Fonds

Meest gelezen

Whitepapers en online tests