Expert: Henk Meijer

Henk Meijer is geregistreerd Hoger Veiligheidskundige bij arbodienst Perspectief. Hij is leidinggevende van de afdeling Veiligheid en Gezondheid. “Mijn passie is dat alle werkgevers in Nederland een goed arbobeleid hanteren, waardoor hun medewerkers veilig kunnen werken en gezond naar huis gaan aan het einde van hun werkdag!”

Henk weet alles over de Risico inventarisatie en evaluatie (RI&E), TRAA, ongevalsonderzoeken, veiligheid cultuur verander trajecten, VGM plannen, BHV, trainingen, blootstellingsonderzoek, PMO, PAGO, keuringen en Arbomanagement systemen. Hij is mede initiator van het Veiligheid Volgsysteem dat Perspectief ontwikkeld heeft. Daarnaast is hij bestuurslid van het Veiligheidsgilde.

Inspectie SZW, vriend of vijand?

10 januari 2018

Dankzij het nieuwe regeerakkoord worden er miljoenen extra per jaar vrijgemaakt voor handhaving door de Inspectie SZW. Waarom? Expert Henk Meijer ging op onderzoek uit. De oplopende invester...

Lees verder

Overige Experts

Elke week een update

Wil je nieuws, tips, handige informatie en inspiratie van ons ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief Ondernemen Met Personeel. Je ontvangt de nieuwsbrief daarna elke week gratis in je mailbox.

Ben jij klaar voor (meer) personeel?

X

Vul de checklist in en je weet het binnen enkele minuten.

Start

Je ontvangt na afloop een persoonlijk rapport met tips.