Ben jij klaar voor (meer) personeel?

14 januari 2015
Checklist

Personeel aannemen is een grote stap waarbij veel komt kijken. Een handige checklist laat zien in hoeverre jij klaar bent voor (meer) personeel. Beantwoord tien vragen met ja of nee en ontdek hoe jij als ondernemer ervoor staat.

Checklist

Stel: je bedrijf groeit opeens hard. De zaken lopen zo goed dat je het werk eigenlijk niet meer alleen of met een paar werknemers aankunt. De kans is groot dat je gaat nadenken over het aannemen van je eerste of volgende werknemer. Een checklist van Ondernemen Met Personeel laat zien waar je onder andere op moet letten.

De checklist bestaat uit tien vragen. Iedere vraag gaat in op een aspect van het werkgeverschap. Bijvoorbeeld wet- en regelgeving, goed personeelsbeleid en verplichtingen op het gebied van verzuim. Tijdens het invullen krijg je direct inzicht en advies. Daarnaast ontvang je na afloop een persoonlijk rapport met tips.

Doe de checklist voor (toekomstige) werkgevers

14 januari 2015

Elke week een update

Wil je nieuws, tips, handige informatie en inspiratie van ons ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief Ondernemen Met Personeel. Je ontvangt de nieuwsbrief daarna elke week gratis in je mailbox.

 

Ik wil graag gratis tips

* Je hoeft alleen maar je mailadres in te vullen

Ben jij klaar voor (meer) personeel?

X
klaar voor meer personeel

Vul de checklist in en je weet het binnen enkele minuten.

Start

Je ontvangt na afloop een persoonlijk rapport met tips.