Wat kost personeel in de horeca?

01 augustus 2018
Wat kost personeel in de horeca

Een werknemer kost meer dan alleen zijn loon. Er komen nog heel wat andere kostenposten bij, zeker in de horeca. Ondernemen Met Personeel geeft werkgevers daarom een handig overzicht van de kosten, inclusief praktische tips van horecaondernemers en -experts om slim te besparen.

Wat kost personeel in de horeca

In het whitepaper Wat kost personeel in de horeca? worden alle verplichte en optionele kostenposten in de horeca op een rij gezet. Hoe kun je nu slim omgaan met deze kosten? Hoe kun je werknemers belonen, motiveren en faciliteren zonder zelf financieel gevaar te lopen?

Dat lees je in dit gratis whitepaper (download in PDF-formaat).

Je krijgt met dit whitepaper:

  • een blik op de waarde van personeel
  • alle personeelskosten in de horeca op een rij
  • tips om slim te besparen op personeelskosten
  • inzicht in onnodige uitgaven
     

Download whitepaper

01 augustus 2018

Elke week een update

Wil je nieuws, tips, handige informatie en inspiratie van ons ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief Ondernemen Met Personeel. Je ontvangt de nieuwsbrief daarna elke week gratis in je mailbox.

 

Ik wil graag gratis tips

* Je hoeft alleen maar je mailadres in te vullen

Wat zijn de kosten van horecapersoneel?

X
Kosten horecapersoneel

Krijg inzicht in alle personeelskosten in de horeca met deze gratis whitepaper.

Download

En ga direct aan de slag met slimme bespaartips.