Wat kost horeca­personeel?

horecapersoneel

Krijg direct inzicht in kosten van horeca­personeel.

Wat kost personeel in de horeca
Wat kost personeel in de horeca

Wat kost personeel in de horeca?

Een werknemer kost meer dan alleen zijn loon. Er komen nog heel wat andere kostenposten bij, zeker in de horeca. Ondernemen Met Personeel geeft werkgevers daarom een handig overzicht van de kosten, inclusief praktische tips van horecaondernemers en -experts om slim te besparen.

Gratis whitepaper: Wat kost horeca­personeel?

In het whitepaper Wat kost personeel in de horeca? worden alle verplichte en optionele kostenposten in de horeca op een rij gezet. Hoe kun je nu slim omgaan met deze kosten? Hoe kun je werknemers belonen, motiveren en faciliteren zonder zelf financieel gevaar te lopen?

Dat lees je in dit gratis whitepaper (download in PDF-formaat).

Je krijgt met dit whitepaper:

  • een blik op de waarde van personeel
  • alle personeels­kosten in de horeca op een rij
  • tips om slim te besparen op personeels­kosten
  • inzicht in onnodige uitgaven

Download whitepaper

Meest gelezen

Minimumloon in de horeca, zo werkt het

Wat is het minimumloon in de horeca? En wat betaal je als een horecawerknemer nog maar 16, 17, 18, 19 of 20 jaar is? Alles over het minimumloon en minimumjeugdloon in de horeca.

Nulurencontract in de horeca, dit zijn de regels

Het werk in de horeca is niet altijd voorspelbaar en kent pieken en dalen. Met een nulurencontract kun je op een flexibele manier hierop inspelen. Wel moet je als horecaondernemer rekening houden met de wet en de horeca-cao. Wat zijn de regels voor het nulurencontract horeca?

Uurloon in de horeca, hoe zit het precies?

In de horeca wordt vaak gewerkt met een uurloon. Hoe bereken je het uurloon? Wat is het minimumuurloon in de horeca? En betaal je een hoger uurloon op feestdagen en zondagen? Zo zit het.

Whitepapers en online tests