Ben jij klaar voor horeca­personeel?

Personeel checklist wat te doen

Test jezelf en je weet het binnen enkele minuten.

Checklist horeca personeel
Checklist horeca personeel

Ben jij klaar voor meer horeca­personeel?

Door de aantrekkende economie en de explosieve groei in de horeca, is het voor veel ondernemers lastig om voldoende personeel te vinden. Zorg er daarom voor dat jouw zaak aantrekkelijk is voor horeca­personeel. Hoe? Doe de checklist.

Test jezelf

Dat het nu lastiger is om aan goed horeca­personeel te komen ligt niet alleen aan de krapte op de arbeidsmarkt. Met de juiste arbeidsvoorwaarden, een goede werkplek en het bieden van een uitdaging kun je het verschil maken. Zorg er dus eerst voor dat jij en jouw restaurant, café of andere horecagelegenheid klaar zijn voor meer personeel.

Kenmerken checklist:

  • Beantwoord 10 vragen met ja of nee
  • Krijg direct inzicht en advies
  • Ontvang na afloop een persoonlijk horecarapport met tips
  • Tijdsduur: ongeveer 3 minuten

Checklist personeel in de horeca

Weet jij wat er zoal komt kijken bij het aannemen van nieuw personeel in de horeca? Vul de checklist in en je weet binnen enkele minuten hoe je ervoor staat. Je ontvangt na afloop gratis een persoonlijk rapport met de uitslag en handige tips om jezelf te verbeteren.

Meest gelezen

Minimumloon in de horeca, zo werkt het

184115 Wat is het minimumloon in de horeca? En wat betaal je als een horecawerknemer nog maar 16, 17, 18, 19 of 20 jaar is? Alles over het minimumloon en minimumjeugdloon in de horeca.

Uurloon in de horeca, hoe zit het precies?

157918 In de horeca wordt vaak gewerkt met een uurloon. Hoe bereken je het uurloon? Wat is het minimumuurloon in de horeca? En betaal je een hoger uurloon op feestdagen en zondagen?

Whitepapers en online tests