MKB zeer tevreden over eigen personeel

01 januari 2018

Ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (MKB) geven hun werknemers gemiddeld een 8,2 over het jaar 2017. Een op de vijf werkgevers geeft hun personeel zelfs een 10.

Dat blijkt uit een poll van Ondernemen Met Personeel, ingevuld door 184 ondernemers en HR-professionals in het MKB.

8 is meest gegeven cijfer

Acht op de tien ondernemers geven hun personeel een voldoende. Een 8 is het meest gegeven cijfer - een kwart van de werkgevers waardeerde hun personeel met een 8. Ook een 7 en een 9 werden veel gegeven. Maar niet alle ondernemers zijn blij met hun personeel. Zo geeft 12 procent van hen een pijnlijke 1 aan zijn werknemers. Daar is dus nog werk aan de winkel.

Beoordeling 2017

Heb jij je personeel al een beoordeling gegeven voor het afgelopen jaar? Veel werkgevers houden aan het begin van het jaar nog een beoordelingsgesprek over het vorige jaar. Dus je hebt nog een kans om je werknemers duidelijke feedback te geven en te complimenteren voor hun inzet in 2017. Op die manier kun je werknemers motiveren om in 2018 nog beter hun best te doen.

01 januari 2018

Elke week een update

Wil je nieuws, tips, handige informatie en inspiratie van ons ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief Ondernemen Met Personeel. Je ontvangt de nieuwsbrief daarna elke week gratis in je mailbox.

 

Ik wil graag gratis tips

* Je hoeft alleen maar je mailadres in te vullen

Ben jij klaar voor (meer) personeel?

X
klaar voor meer personeel

Vul de checklist in en je weet het binnen enkele minuten.

Start

Je ontvangt na afloop een persoonlijk rapport met tips.