Ben jij klaar voor meer horecapersoneel?

14 november 2017
Checklist horeca personeel

Door de aantrekkende economie en de explosieve groei in de horeca, is het voor veel ondernemers lastig om voldoende personeel te vinden. Zorg er daarom voor dat jouw zaak aantrekkelijk is voor horecapersoneel. Hoe? Doe de checklist.

Checklist horeca personeel

Test jezelf

Dat het nu lastiger is om aan goed horecapersoneel te komen ligt niet alleen aan de krapte op de arbeidsmarkt. Met de juiste arbeidsvoorwaarden, een goede werkplek en het bieden van een uitdaging kun je het verschil maken. Zorg er dus eerst voor dat jij en jouw restaurant, café of andere horecagelegenheid klaar zijn voor meer personeel.

Checklist personeel in de horeca

Weet jij wat er allemaal komt kijken bij het aannemen van nieuw personeel in de horeca? Vul de checklist in en je weet binnen enkele minuten hoe je ervoor staat. Je ontvangt na afloop gratis een persoonlijk rapport met de uitslag en handige tips om jezelf te verbeteren.
 

Doe de checklist


Kenmerken checklist:

  • Beantwoord 10 vragen met ja of nee
  • Krijg direct inzicht en advies
  • Ontvang na afloop een persoonlijk horecarapport met tips
  • Tijdsduur: ongeveer 3 minuten
14 november 2017
Je kunt alleen reageren als je cookies niet hebt geweigerd. Op deze pagina lees je meer over cookies. Zet cookies aan.

Elke week een update

Wil je nieuws, tips, handige informatie en inspiratie van ons ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief Ondernemen Met Personeel. Je ontvangt de nieuwsbrief daarna elke week gratis in je mailbox.

Ben jij klaar voor (meer) horecapersoneel?

X
Checklist horecapersoneel

Vul de horecachecklist in en je weet het binnen enkele minuten.

Start

Je ontvangt na afloop een persoonlijk rapport met tips.